Menu
0
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden *
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Gratis verzending vanaf € 75,00 (BE)

Over ons

Bumac-Onderdelen.nl is een onderdeel van Bumac Tuinmachines.
Bumac staat voor duurzaam & sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen
Wat Bumac betreft is dit ondernemen op een sociale en eerlijke manier voor mens en maatschappij. Als ondernemer zet ik me in voor economische en maatschappelijke participatie van kwetsbare groepen mensen in de samenleving. Er is aandacht voor mensen die moeilijk(er) aan werk komen.

Het moet voor iedereen mogelijk zijn actief deel te nemen aan de maatschappij. Maar helaas staan er nog teveel mensen aan de zijlijn. Het ontbreekt hen bijvoorbeeld aan opleiding, kwalificaties of een (sociaal) netwerk. Of mensen ervaren barrières vanwege psychische of lichamelijke beperkingen, waardoor zij niet volwaardig aan de huidige, complexe samenleving kunnen deelnemen.

Bumac biedt deze mensen een stage of leer/werkplek waardoor zij weer de kans krijgen om mee te doen. Een bedrijf waarin iedereen zichzelf kan zijn en talent gezien wordt

Ieder mens is namelijk uniek en heeft mogelijkheden, vaardigheden en talenten. Met begeleiding & ondersteuning geven we deze mensen weer…toekomst.

Onze keuze voor hergebruikte dozen en verpakkingsmateriaal
Door de flinke groei van webwinkels is het aantal pakketzendingen in Nederland de afgelopen jaren enorm gestegen. De enorme toename in pakketzendingen heeft ook z’n weerslag op het milieu, en daarom kiezen wij soms voor hergebruikte dozen.

Door dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontlasten. Wat is precies een hergebruikte doos? Een bestaande doos van een leverancier zijn. Het is een doos die nog in een goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is. Kortom, een duurzame oplossing voor het behoud van ons milieu.

Hergebruik opvul en verpakkingsmateriaal
Naast hergebruikte dozen, gebruiken wij als verpakking en opvulmateriaal gerecyclede kranten. Aangezien wij het milieu zo min mogelijk willen belasten. Bij sommige pakketten gebruiken wij ook luchtkussen of noppenfolie dit is allemaal rest materiaal van onze leveranciers en andere bedrijven. Dit wordt dus ook allemaal hergebruikt.

Voor ons een kleine moeite en beter voor het milieu!

Mocht u een keer in de buurt zijn, we verwelkomen u graag. 

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Taal & Valuta